• Propozimi francez

Petrov: Deputetët në Kuvend betohen para Kushtetutës dhe qytetarëve, deklaratat e noterizuara këtu nuk vlejnë

“Deputetët në Kuvend betohen para Kushtetutës dhe para qytetarëve që i kanë zgjedhur. Për deputetët, pavarësisht nga partia e tyre, bindja e tyre është e rëndësishme. Deklaratat noteriale nuk vlejnë këtu, pasi kemi edhe shembuj nga shtetet tjera, deputetët vendosin në mënyrë autonome, pavarësisht nga partia”, ka thënë anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, në “Vetëm e vërteta” për. .

Petrov: Deputetët në Kuvend betohen para Kushtetutës dhe qytetarëve, deklaratat e noterizuara këtu nuk vlejnë Lexo më shumë »