• flurona

Në Maqedoni janë konfirmuar shtatë pacientë të infektuar me fluor

Në laboratorin e Institutit të Shëndetit Publik, si rezultat i analizave paralele të gripit dhe covid-19, janë marrë shtatë teste pozitive për dy sëmundjet virale, përkatësisht fluorin, pasi ky infeksion i dyfishtë konfirmohet me ekspertizë, konfirmohet nga Ministria e Shëndetësisë. për Shtypin e Lirë. Deri më tani në institut nuk janë raportuar vdekje nga fluori. …

Në Maqedoni janë konfirmuar shtatë pacientë të infektuar me fluor Lexo më shumë »