• akademia fk pandev

Akademia Pandev njoftoi partneritetin me klubin italian të futbollit Brera Milano

Klubi i ligës së parë të futbollit Academy Pandev ka ambicie të reja të mëdha për të arritur suksese edhe më të mëdha në të ardhmen. Strumicasit thonë se duhet të jemi të hapur për bashkëpunime dhe të gatshëm për të kundërshtuar konvencionalen. Ata njoftuan partneritetin e ri të madh me klubin italian të futbollit Brera nga Milano. Më poshtë keni njoftimin e plotë të...

Akademia Pandev njoftoi partneritetin me klubin italian të futbollit Brera Milano Lexo më shumë »