Bisedë me Ana Vasilevskën për librin "Sharmi i matur i filmit maqedonas"

Në Maqedoni nuk realizohen shumë filma, por nuk ka edhe shumë botime filmologjike që e përcjellin zhvillimin e kinematografisë dhe atë boshllëk të paktën për momentin e mbulon libri “Sharmi i matur i filmit maqedonas” i Ana Vasilevska. Gazetarja, teoricienja e filmit dhe kritikja Ana Vasilevska dhjetë ditë më parë e promovoi librin e saj të parë në “Javna soba”, dhe ...

Bisedë me Ana Vasilevskën për librin "Sharmi i matur i filmit maqedonas" Lexo më shumë »