VIDEO INTERVISTA Filjana Koka: Drejtimi i ZNM sillet sikur është në gjumë

Filjana Koka pohon se kandidoi për kryesinë e Asociacionit të Gazetarëve të Maqedonisë (ZNM), me qëllim që problemet e gazetarëve të trajtohen me zë të lartë, qartë dhe në vendin e duhur. - Prej më shumë se 30 vitesh jam gazetar, dhe gazetar në terren. I njoh të gjithë kolegët e mi dhe i di të gjitha problemet që kam...

VIDEO INTERVISTA Filjana Koka: Drejtimi i ZNM sillet sikur është në gjumë Lexo më shumë »