• FIFA

Partici u pezullua nga FIFA, Tottenham mbeti pa drejtor sportiv

Drejtorit sportiv të Tottenhamit, Fabio Partici, i është ndaluar të angazhohet në aktivitete futbolli kudo në botë. Kjo do të thotë se Tottenham pas largimit të Antonio Contes do të mbetet pa drejtor sportiv. Partici ishte i përfshirë në keqpërdorime financiare në Juventus gjatë pandemisë dhe u ndalua nga FIFA për këtë. Federata Italiane e Futbollit...

Partici u pezullua nga FIFA, Tottenham mbeti pa drejtor sportiv Lexo më shumë »