• femicide

Kroacia prezantoi dënime më të ashpra për femicidën dhe vrasjen e të afërmve të ngushtë

Ndryshimet në Kodin Penal, të cilat parashikojnë futjen e femicidit si krim i pavarur nën emrin e vrasjes së rëndë të një femre, duhet t'i paraqiten Qeverisë së Kroacisë më së voni deri në fund të janarit, shkruan Jutarnji list. "sot. Nisur nga përgjigjet e Ministrisë së Drejtësisë për kundërshtimet ndaj ligjit të marra në seancën publike...

Kroacia prezantoi dënime më të ashpra për femicidën dhe vrasjen e të afërmve të ngushtë Lexo më shumë »