Fabrika ruse për prodhimin e mjeteve të blinduara të këmbësorisë përballet me rrezikun e zhytjes në ujë

Shqetësimet po rriten për përmbytjet e vazhdueshme në rajonet kufitare të Rusisë dhe Kazakistanit, si rezultat i dështimit të digës nga rezervuarët e afërt në lumin Ural. Kurgan, një qytet në Rusi, ka të ngjarë të përballet me një pjesë të konsiderueshme të përmbytjeve të mundshme për shkak të afërsisë me lumin Tobol. Me kulmin e përmbytjes që ende nuk ka mbërritur, vendi ka zbatuar një sërë protokollesh…

Fabrika ruse për prodhimin e mjeteve të blinduara të këmbësorisë përballet me rrezikun e zhytjes në ujë Lexo më shumë »