• Euroskepticizëm

Kostadinovska-Stojçevska është e shqetësuar për rritjen e euroskepticizmit

Të rinjtë e rajonit nuk duhet të minohen të ndiejnë se janë evropianë po aq sa evropianë. Bashkimi Evropian ka nevojë për të gjithë ne dhe ka nevojë për ne, veçanërisht në kohë si këto, u tha sot ministrja e Kulturës Bisera Kostadinovska-Stojçevska para pjesëmarrësve të panelit kushtuar “Modalitetet për promovimin e marrëdhënieve të mira fqinjësore dhe rajonale. .

Kostadinovska-Stojçevska është e shqetësuar për rritjen e euroskepticizmit Lexo më shumë »