• Komisioni Europian

BE fillon rishikimin sistematik të Maqedonisë: Një rishikim i plotë i diskriminimit dhe gjuhës së urrejtjes

Me fillimin zyrtar të skriningut të BE-së, Maqedonia sot fillon të realizojë udhërrëfyesin e përcaktuar për arritjen e anëtarësimit të plotë në Bashkimin Evropian. Edhe pse është një operacion formal dhe teknik i kryer nga Komisioni Evropian, skriningu jep një pasqyrë dhe pasqyrë të qartë se ku ndodhet vendi dhe çfarë duhet bërë në vite...

BE fillon rishikimin sistematik të Maqedonisë: Një rishikim i plotë i diskriminimit dhe gjuhës së urrejtjes Lexo më shumë »