• Integrimi evropian

Von der Leyen: Ukraina po përparon sepse Europa është në zemrën e saj, ashtu si Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria

Pjesa më e madhe e përparimit të Ukrainës në reformat e BE-së është arritur sepse njerëzit e kanë Evropën në zemrat dhe mendjet e tyre. E njëjta gjë vlen edhe për miqtë tanë në Shqipëri, në Maqedoninë e Veriut dhe në të gjithë Ballkanin Perëndimor. Kjo vlen edhe për Moldavinë dhe Gjeorgjinë, të cilat gjithashtu kanë kërkuar të anëtarësohen në Bashkimin tonë. Era...

Von der Leyen: Ukraina po përparon sepse Europa është në zemrën e saj, ashtu si Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria Lexo më shumë »