• evn

EVN: Pa energji elektrike nesër do të jenë pjesë të Aerodromit, Karposhit dhe Gjorçe Petrovit

Qendra rajonale për menaxhim me kriza të Qytetit të Shkupit, pas marrjes së njoftimit nga EVN, i njofton qytetarët se për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin shpërndarës të energjisë elektrike, me datën 23.01.2023 (e hënë), nuk do të ketë rrymë: - nga Nga ora 10:00 deri në orën 15:00, përdoruesit nga një pjesë e ul. Mite Bogoevski. (Aeroporti i Komunës) – nga ora 10:30 deri në orën 14:00....

EVN: Pa energji elektrike nesër do të jenë pjesë të Aerodromit, Karposhit dhe Gjorçe Petrovit Lexo më shumë »