• esm

Nuk ka më ngrohje 24 orë në Autokomanda, do të ketë ngrohje si gjithë të tjerët - nga ora 6 e mëngjesit deri në 22:XNUMX.

Konsumatorët e lagjes "Avtokomanda", të lidhur me ESM Energy, të cilët deri më tani kishin ngrohje 24 orë në ditë, tani do të marrin ngrohje nga ora 6 e mëngjesit deri në orën 22:20, pasi i gjithë qyteti është i furnizuar dhe temperatura mesatare ditore në ambiente do të variojë nga 21 deri në XNUMX gradë, siç parashikohet në rregullat e rrjetit të miratuara nga Komisioni Rregullativ. Nga...

Nuk ka më ngrohje 24 orë në Autokomanda, do të ketë ngrohje si gjithë të tjerët - nga ora 6 e mëngjesit deri në 22:XNUMX. Lexo më shumë »