• ema radukanu

Kampionia e US Open 2021 po rikthehet në fusha pas problemeve me dëmtimet e saj

Kampionia e US Open 2021 Emma Radukanu rikthehet në fusha tenisi pasi nuk luajti që nga prilli, gjë që e ka bërë atë të bjerë në vendin e 294-të në renditjen e WTA. Radukanu ka pasur probleme të rënda me lëndime dhe po kthehet në fushë pas tre operacioneve. Rikthimi i saj do të jetë në turneun në Zelandën e Re, që është...

Kampionia e US Open 2021 po rikthehet në fusha pas problemeve me dëmtimet e saj Lexo më shumë »