Intervistë me Sonja Dimitrovska: Një grua e veprimit dhe kreativitetit që bën mbulesa dylli ECO

Sot po flasim me një bashkëbisedues mjaft interesant, punën dhe kujdesin aktiv të të cilit për mjedisin e morëm vesh përmes platformës Instagram. Bëhet fjalë për Sonja Dimitrovskën, ekonomiste kreative në pension, e cila qëndron pas profilit “ECO wax coatings”. Sonia na tregoi historinë e asaj që bën dhe sesi jeta e solli në këto forma veprimi fisnike, të ndërgjegjshme për mjedisin. …

Intervistë me Sonja Dimitrovska: Një grua e veprimit dhe kreativitetit që bën mbulesa dylli ECO Lexo më shumë »