• ejup rustemi

Do të hapet pjesa e parë e autostradës Kërçovë-Ohër, të cilën Boçvarski e paralajmëroi për gusht

Autostrada në pjesën nga Trebenishta deri në Ohër do të vihet në përdorim të hënën, njoftoi sot drejtori i Ndërmarrjes Publike për rrugë shtetërore, Eyup Rustemi. “Nëse shkojmë tani atje, do të shihet se po punohet në të gjithë atë trase, tashmë i kemi zgjidhur problemet administrative që kemi pasur dhe të hënën e ardhshme do të lëshohet në ...

Do të hapet pjesa e parë e autostradës Kërçovë-Ohër, të cilën Boçvarski e paralajmëroi për gusht Lexo më shumë »