• dszi

Sally për rastin e Denis Thoth: Kam marrë raportin e Fondit Shtetëror të Sigurimeve Shëndetësore, jam në pritje të një raporti nga mjekësia ligjore

Në zyrën time më është dorëzuar raporti i Inspektoratit Sanitar Shëndetësor Shtetëror (ISSHI) për rastin e hendbollistit kroat Denis Toth, tani presim raport nga mjekësia ligjore. Pas plotësimit të të gjitha dokumenteve do të formohet një komision nëse ka nevojë dhe nëse ka dyshime për ndonjë detaj dhe më pas do të jap një deklaratë të prerë, tha sot ministri.

Sally për rastin e Denis Thoth: Kam marrë raportin e Fondit Shtetëror të Sigurimeve Shëndetësore, jam në pritje të një raporti nga mjekësia ligjore Lexo më shumë »