Koncerti "Te nosam vo seb" ka muzikë të Dragan Djakonovskit - Špato

Producenti "Bagi Komunikacii" organizon koncertin "Të bart me vete", kushtuar maestros muzikor maqedonas Dragan Gjakonovski - Špato. Koncerti do të mbahet më 31 maj, me fillim nga ora 20:XNUMX, në sallën e vogël të Filarmonisë. Kompozitor, dirigjent dhe aranzhues muzikor, krijues i muzikës argëtuese maqedonase që la pas një thesar të vërtetë zanor, Shpato...

Koncerti "Te nosam vo seb" ka muzikë të Dragan Djakonovskit - Špato Lexo më shumë »