VIDEO | Dr Mehmedovi:: Lloji omicron manifeston një formë të lehtë të Covid-19, por prek më të rinjtë dhe kjo shqetëson

Është ende herët për të thënë nëse duhet të kemi frikë nga lloji i ri i koronavirusit omicron, por vetëm dy ditë pasi u zbulua më 24 nëntor, tashmë po merren masa në mbarë botën për të ngadalësuar përhapjen e tij. Megjithatë, nuk është zgjidhje mbyllja e kufijve hyrës të pasagjerëve nga vendet ku…

VIDEO | Dr Mehmedovi:: Lloji omicron manifeston një formë të lehtë të Covid-19, por prek më të rinjtë dhe kjo shqetëson Lexo më shumë »