• projektuesi

Duke u rritur me një nënë ateiste dhe një gjyshe që besonte në magji, Dalí e inkurajoi atë të vizatonte: Jeta e Paco Rabanne

Skena e modës ka humbur një tjetër emër të madh. Dizajneri legjendar i modës Paco Rabanne ka vdekur në moshën 88-vjeçare në shtëpinë e tij në Francë. Shiko këtë postim në Instagram Një postim i shpërndarë nga *•.ngle¸♡ 𝑾𝑫𝑖𝑖𝑖𝑖𝑙𝑖𝑖𝑖𝑖 Ai lindi si Francisco...

Duke u rritur me një nënë ateiste dhe një gjyshe që besonte në magji, Dalí e inkurajoi atë të vizatonte: Jeta e Paco Rabanne Lexo më shumë »