• drejtorët

Arsovska zëvendësoi më shumë se 20 drejtorë afatshkurtër në mandatin e një viti

Kryetarja Danela Arsovska, nëse për asgjë tjetër, me siguri do të mbahet mend për numrin e drejtorëve që ajo vetë i emëroi dhe i ndryshoi për pak më shumë se një vit të mandatit të saj. Deri më tani mbi 20 persona janë ulur, janë larguar dhe disa janë ende në karriget e drejtorit të ndërmarrjeve dhe institucioneve publike në juridiksion...

Arsovska zëvendësoi më shumë se 20 drejtorë afatshkurtër në mandatin e një viti Lexo më shumë »