• Dimitar Kovaçevski

VMRO-DPMNE ka kundërshtuar të gjitha vendimet strategjike të vendit që nga pavarësia, thotë Kovaçevski

VMRO-DPMNE është kundër të gjitha vendimeve strategjike që vendi ka marrë nga pavarësia e deri më sot, thotë kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, në një intervistë për Televizionin Kombëtar. “Pra, nëse i kthehemi anëtarësimit në NATO, Marrëveshjes së Prespës, nëse i kthehemi përfundimit të Marrëveshjes së Fqinjësisë së Mirë, kornizës negociuese, VMRO-DPMNE është gjithmonë...

VMRO-DPMNE ka kundërshtuar të gjitha vendimet strategjike të vendit që nga pavarësia, thotë Kovaçevski Lexo më shumë »