• diabeti

Intervistë me Dr. Juliana Mihajlovska, endokrinologe specialiste: Ozonoterapia dhe diabeti - sfidë sot

Terapia me ozon ndihmon në trajtimin e ulçerës së këmbës diabetike, duke parandaluar amputimin, duke rritur qarkullimin në ekstremitetet e poshtme dhe duke kufizuar infeksionin. Në Klinikën Spitalore “Zan Mitrev” ekzistojnë lloje të ndryshme të aplikimit dhe aplikimit të ozonoterapisë (ujë i ozonuar, vaj i ozonuar, insuflacion rektal, autotransfuzion me ozon dhe ozonoterapi me mashi in vitro.

Intervistë me Dr. Juliana Mihajlovska, endokrinologe specialiste: Ozonoterapia dhe diabeti - sfidë sot Lexo më shumë »