• dezinformata

Mariçiq: Nacionalizmi së bashku me dezinformimin janë sëmundjet më të rënda të demokracisë

Maqedonia e Veriut është krijuar për të qenë një model i suksesshëm multietnik. Prandaj është e rëndësishme që ai model të mbrohet në mënyrën e duhur, me informacione reale dhe me koncepte politike që e mbrojnë atë model. Nacionalizmi është një ide tërheqëse që përdoret zakonisht në parazgjedhore, tha zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bojan Mariçiq. Sipas Mariçiqit, nacionalizmi është një pikë e fortë...

Mariçiq: Nacionalizmi së bashku me dezinformimin janë sëmundjet më të rënda të demokracisë Lexo më shumë »