• dejan georgievski

Urdhri “8 Shtatori” për katër sportistë më të mirë maqedonas, fitues të medaljeve olimpike

Presidenti Stevo Pendarovski nesër, me rastin e festës së Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, 8 shtator, në një ceremoni solemne do të nderojë katër sportistë maqedonas me Urdhrin “8 Shtatori”. Olivera Nakovska-Bikova do të nderohet me Urdhrin “8 Shtatori”, për karrierën e saj të jashtëzakonshme, të pasur dhe të suksesshme sportive në Paraolimpike dhe në gjuajtjen me hark. Nakovska-Bikova arrin suksese të shumta në...

Urdhri “8 Shtatori” për katër sportistë më të mirë maqedonas, fitues të medaljeve olimpike Lexo më shumë »