• dejan andonovic

VIDEO | Andonovi:: Lundrimi i kryqëzorit të parë luftarak pas Luftës së Falklandit - Një goditje për dinjitetin e marinës ruse dhe një turp për Putinin?

Raketa lundruese e Moskës, anija kryesore e Flotës ruse të Detit të Zi, u mbyt në Detin e Zi, tha Ministria Ruse e Mbrojtjes. Humbja e Moskës nuk është vetëm një goditje e rëndësishme për pushtimin rus të Ukrainës, por edhe një turp i madh për presidentin rus Vladimir Putin, thonë mediat perëndimore. Përkatësisht, "Moska" është kryqëzori i parë që është zhytur në konfliktin e…

VIDEO | Andonovi:: Lundrimi i kryqëzorit të parë luftarak pas Luftës së Falklandit - Një goditje për dinjitetin e marinës ruse dhe një turp për Putinin? Lexo më shumë »