• debat

Debat kreativ për lidhjen e letërsisë dhe kulturës britanike dhe maqedonase

Platforma për dialog krijues dhe mendim kritik “Reflektime letrare” e filloi misionin e saj për të lidhur letërsinë dhe kulturën britanike dhe maqedonase me debatin e parë me temën “Letërsia si mbrojtëse e lirisë”. E para nga seria e debateve të planifikuara në kuadër të platformës "Reflektime letrare" u mbajt më 28 shkurt në Institutin e Letërsisë Maqedonase në bashkëpunim...

Debat kreativ për lidhjen e letërsisë dhe kulturës britanike dhe maqedonase Lexo më shumë »