• darko kaevski

Kaevski: Besoj se deri në fund të vitit do të përcaktohen datat për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare

Zëdhënësi i LSDM-së Darko Kaevski pret që pyetja për grupet punuese për përcaktimin e datës së zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare të hapet për koordinim gjatë javës së ardhshme në Kuvend. Qëndrimi ynë për datën e zgjedhjeve është parimor dhe që në fillim kemi thënë se fillimisht do të zhvillohen zgjedhjet presidenciale dhe...

Kaevski: Besoj se deri në fund të vitit do të përcaktohen datat për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare Lexo më shumë »