• darfur

Human Rights Watch po heton milicinë e RSF-së në Darfur për gjenocid të supozuar

Organizata për të drejtat e njeriut Human Rights Watch (HRW) ka akuzuar Forcën e Mbështetjes së Shpejtë (RSF) dhe aleatët e saj për spastrim etnik në rajonin e Darfurit Perëndimor të Sudanit, përfundon një raport i publikuar sot. Shkalla e vrasjeve ngre pyetje nëse RSF donte të vriste pjesë të mëdha të grupit etnik Masalit, në Darfurin Perëndimor, gjë që do të tregonte…

Human Rights Watch po heton milicinë e RSF-së në Darfur për gjenocid të supozuar Lexo më shumë »