• dane Arsovska

Kolegjiumi Programor i MCC-së për Arsovska: Çdo publikim i informacionit derisa auditimi është në vazhdim është i paligjshëm dhe i përgjithshëm

Pas konferencës së djeshme për media të kryetares së komunës Danela Arsovska, e cila paraqiti një sërë akuzash ndaj ish-kryetarit të detyrës. drejtori i QKK-së, Vanço Bogoev, të akuzuar për keqpërdorime dhe parregullsi në institucion, për të cilat, siç tha ai, mësuan nga auditimi që po bëhet aktualisht në Qendrën Kulturore Rinore, sot me përgjigjet e tyre ndaj akuzave të Arsovskës, kanë ardhur. jashtë programit...

Kolegjiumi Programor i MCC-së për Arsovska: Çdo publikim i informacionit derisa auditimi është në vazhdim është i paligjshëm dhe i përgjithshëm Lexo më shumë »