• dallas

VIDEO | Dallas i shqetësuar: Donçiç është lënduar sërish

Dallas festoi fitoren 111:106 në derbin me New Orleans, por nuk mundi të gëzohej plotësisht për shkak të lëndimit të Luka Doncic. Doncic ishte përsëri i mrekullueshëm dhe shënoi 31 pikë, por gjatë një hyrjeje në çerekun e tretë, ai u ul keq dhe menjëherë e kapi këmbën e djathtë. Në Dallas, ata janë veçanërisht të shqetësuar sepse...

VIDEO | Dallas i shqetësuar: Donçiç është lënduar sërish Lexo më shumë »