• panxhar

Pas një vakti të pasur festash, është koha për ushqime më të lehta: Këto ushqime pastrojnë trupin nga yndyra!

Pushimet janë një kohë për të shijuar ushqime “të rënda” dhe të yndyrshme. Ditët e fundit në tavolina dominojnë ushqimet me kalori – mishi, ushqimet e ndryshme, ëmbëlsirat, por edhe sasitë më të mëdha të alkoolit se zakonisht. Për shumë, e gjithë kjo nënkupton konsumimin e sasive të mëdha të ushqimit dhe për të zgjidhur problemin e yndyrës së akumuluar në trup, duhet menuja…

Pas një vakti të pasur festash, është koha për ushqime më të lehta: Këto ushqime pastrojnë trupin nga yndyra! Lexo më shumë »