Nemanja dhe Sashka punojnë për kompani globale si zhvillues, jetojnë në fshat dhe kultivojnë ushqime organike

Maqedonas me origjinë, Nemanja Stojanoviç dhe gruaja e tij Alexandra e zëvendësuan jetën e tyre në Novi Sad, ku lindën dhe u rritën, me jetën në fshat. Ata punojnë për kompanitë globale si zhvillues dhe jetojnë në fshatin Churug, 30 kilometra larg Novi Sadit dhe kultivojnë ushqim organik. Ndërkohë ata u bënë prindër dhe lindi Vidi. Rreth "Pa pagesë...

Nemanja dhe Sashka punojnë për kompani globale si zhvillues, jetojnë në fshat dhe kultivojnë ushqime organike Lexo më shumë »