Të veshësh apo jo: Çokeri dhe intriga e saj

Nga paragjykimi se janë vetëm për vajza të shthurura, përmes kujtimit që kishim ne dhe shoqet tona në fëmijëri, deri te yjet e njohur botërorë që filluan t'i mbanin çdo ditë vitin e kaluar. Nga plastika që morëm në vitet '90 dhe në fillim të viteve 2000 për paketat e ushqimit, deri te gara e stilistëve sot për t'i bërë ato…

Të veshësh apo jo: Çokeri dhe intriga e saj Lexo më shumë »