FOTO | Merakliski te xhaxhai Burhan: Kafe e përgatitur në rërë dhe limonadë me trëndafil dhe nenexhik - një histori e re në Çarshinë e Vjetër të Shkupit

Kur kombinoni frymën e Çarshisë së Vjetër të Shkupit dhe aromën e kafesë së sapokrijuar, do të ktheheni në kohën kur biseda e mëngjesit dhe kafeja e parë nisin me hapjen e qepenave të dyqaneve. Koha kur lulëzonte pazari, kur krijohej esnafi, kur bëhej tregu. Një kohë që nuk është përsëritur ende në pazar. Duke ecur…

FOTO | Merakliski te xhaxhai Burhan: Kafe e përgatitur në rërë dhe limonadë me trëndafil dhe nenexhik - një histori e re në Çarshinë e Vjetër të Shkupit Lexo më shumë »