• Çeçenë

Kadyrov njoftoi se lagjja e re në qytetin e Grozny do të quhet Vladimir Putin

Udhëheqësi çeçen Ramzan Kadyrov njoftoi në kanalin e tij Telegram se distrikti i ri i qytetit të Groznit do të emërohet pas presidentit rus Vladimir Putin. “Jam njohur me rrjedhën e gjërave në pjesën qendrore të qytetit. Këtu ka nisur një projekt i madh dhe kur të përfundojë do të kemi një tremujor të ri. Ajo do të mbajë emrin e...

Kadyrov njoftoi se lagjja e re në qytetin e Grozny do të quhet Vladimir Putin Lexo më shumë »