• Karrige

Një pjesë e Karriges pa ujë

Për shkak të defektit të një gypi lidhës, sot janë pa ujë shfrytëzuesit e një pjese të rrugëve "Cvetan Dimov", "Jajce", "Ordan Çopela" dhe "Pançe Nedelkovski" në Çair të Shkupit. Ndërprerje e furnizimit me ujë nga ora 12:10 deri në sanimin e defektit, njofton JP Vodovod dhe Kanalizim – Shkup.