• bujar i vetmuar

Osmani: Partitë duhet të ndryshojnë qëndrimin se ekonomia fillon me to

Ekonomia jonë është viktimë e krizave të vazhdueshme ciklike politike të polarizimit, e ndjenjës së çdo partie politike se ekonomia fillon me to, shteti fillon me to dhe duke qenë se po hyjmë në një periudhë negociatash me BE-në, shteti duhet të Përveç konsensusit shtetëror për BE-në, arrihet edhe konsensus shtetëror ekonomik për parametrat e përgjithshëm, tha presidenciale...

Osmani: Partitë duhet të ndryshojnë qëndrimin se ekonomia fillon me to Lexo më shumë »