• buhova

Dr.Buhova: Unë nuk jam përgjegjës për Onkologjinë, nuk pranoj revanshizëm politik

Ish-drejtoresha e Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor dhe Sanitar, mjekja Irina Sotirova Buhova, reagon më ashpër ndaj propozimit të konkluzioneve për përgjegjësinë e saj politike për skandalin e Onkologjisë, që i propozoi dje Komisionit Hetimor nga deputetja Rashela Mizrahi. DZSI nuk ka asnjë autoritet ligjor në fushën e përshkrimit të terapisë, caktimin e terapisë dhe kontrollin mbi mënyrën e...

Dr.Buhova: Unë nuk jam përgjegjës për Onkologjinë, nuk pranoj revanshizëm politik Lexo më shumë »