• Klubi kulturor dhe informativ bullgar

"Kjo është një travesti": Artisti Penushliski kërkon që piktura e tij të hiqet nga Qendra Kulturore Bullgare

Artisti Ilija Penushliski kërkon publikisht tërheqjen e pikturës së tij, e cila tani është e ekspozuar në Qendrën e re Kulturore Bullgare në Shkup, e cila është ekspozuar në kuadër të ekspozitës me titull "Së bashku". - Për sa kohë që politika bullgare nuk ndalet me cenimet primitive dhe për ne fyese të dhimbshme në thelbin e ekzistencës sonë, çdo “bashkëpunim kulturor” do të jetë...

"Kjo është një travesti": Artisti Penushliski kërkon që piktura e tij të hiqet nga Qendra Kulturore Bullgare Lexo më shumë »