• ngasja e shpejtë

Verë e sigurt: 144 sanksione për shpejtësi në autostradën Kumanovë – Shkup – Veles

Njësia mobile për siguri në komunikacionin rrugor sot ka kryer kontroll të intensifikuar aksionar në magjistralen Kumanovë – Shkup – Veles për sanksionimin e automjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se shpejtësia e lejuar, me ç’rast janë sanksionuar 144 vozitës. Prej tyre 20 automjete udhëtonin me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar, dhe...

Verë e sigurt: 144 sanksione për shpejtësi në autostradën Kumanovë – Shkup – Veles Lexo më shumë »