Dietë me lakër - një recetë dhe një mënyrë për të humbur peshë lehtë

Dieta me lakër është një nga më të njohurat në zonën tonë, nëse jo më gjerë. Njoh edhe shumë gra që më kanë rekomanduar jo vetëm si dietë, por thjesht si "pastrim" të trupit, por për mua nuk ishte një sfidë, ose ishte një sfidë shumë e madhe 🙂 Edhe pse është e thjeshtë dhe zbatohet shumica…

Dietë me lakër - një recetë dhe një mënyrë për të humbur peshë lehtë Lexo më shumë »