• britanikët

Britanikët pretendojnë se rusët kanë dërguar njësi të reja në Ukrainë më herët se sa ishte planifikuar

Rusia ka dislokuar pjesë të ushtrisë së saj të re në Ukrainë shumë më herët se sa ishte planifikuar, ndoshta për shkak se ajo ishte shtrirë shumë e hollë dhe për shkak se kundërofensiva ukrainase po zhvillohet në tre fronte, tha Ministria e Mbrojtjes e Britanisë në përditësimin e saj të rregullt. "Ka të ngjarë që njësitë të jenë dërguar në veprim më herët, pjesërisht sepse Rusia vazhdon të ...

Britanikët pretendojnë se rusët kanë dërguar njësi të reja në Ukrainë më herët se sa ishte planifikuar Lexo më shumë »