• vëllezërit manaki

Vëllezërit Manaki: Çmimi Special i Kamera e Artë 300 për Seamus McGarvey

Me ndarjen e çmimeve dhe me shfaqjen e filmit maqedonas “Lena dhe Vladimir” të regjisorit Igor Alexov, sipas skenarit të Aleksandar Rusyakov, u ul perdja e edicionit të 44-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit “Vëllezërit Manaki” në Manastir. . Kinematografi Seamus McGarvey mori çmimin "Kamera e Artë 300" për kontribut të veçantë në artin botëror të filmit, të cilin ia dha...

Vëllezërit Manaki: Çmimi Special i Kamera e Artë 300 për Seamus McGarvey Lexo më shumë »