• Bosnja

Milanovic: Dhënia e statusit të kandidatit për Bosnjë dhe Hercegovinën, si një akt besimi dhe shprese

- Presidenti kroat Zoran Milanoviç sot ka kërkuar sërish që Bosnje-Hercegovinës t'i jepet statusi kandidat për hyrje në Bashkimin Evropian. Liderët e vendeve anëtare të BE-së sot dhe nesër në një samit në Bruksel vendosin për statusin kandidat për Ukrainën dhe Moldavinë, për të cilat ka mbështetje të fortë. Milanovic kërkoi sërish të njëjtin status…

Milanovic: Dhënia e statusit të kandidatit për Bosnjë dhe Hercegovinën, si një akt besimi dhe shprese Lexo më shumë »