• Bosko Jaksic

Nëse Serbia është me Rusinë, Ukraina do të jetë me Kosovën

Përfaqësuesit zyrtarë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bashkimit Evropian dhe Britanisë së Madhe kanë marrë së fundmi një letër nga politikanë të shquar botërorë në të cilën kërkohet një politikë më e ashpër ndaj Serbisë dhe ndaj Aleksandar Vuçiqit, me rastin e Kosovës. Nuk është për t'u nënvlerësuar përbërja e nënshkruesve që iu drejtuan Sekretarit të Shtetit Anthony Blinken, kreut të diplomacisë evropiane Giuseppe Borrelli...

Nëse Serbia është me Rusinë, Ukraina do të jetë me Kosovën Lexo më shumë »