• Bojan Maricic

Nuk ka asgjë të diskutueshme në përmbajtjen e amendamenteve kushtetuese, thotë Mariçiq: Tani gjithçka është në dorën tonë

Tani gjithçka është në dorën tonë dhe kjo është mirë, ne nuk varemi nga asnjë vend tjetër dhe mendoj se nëse çdo deputet dhe çdo parti politike emërohet me mençuri, inteligjencë dhe përgjegjësi, procesi i ndryshimeve kushtetuese do të mund të bëhet deri fundi i shfaqjes, beson ai.Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bojan Mariçiq. Duke folur për…

Nuk ka asgjë të diskutueshme në përmbajtjen e amendamenteve kushtetuese, thotë Mariçiq: Tani gjithçka është në dorën tonë Lexo më shumë »