• Bojan Jovanovski

Bojan Jovanovski lajmëroi “Bumerang”: Ka bërë kallëzim penal kundër Zaevit, Ruskovskës dhe ish-zyrtarëve të tjerë

Bojan Jovanovski ka dorëzuar në Prokurorinë Publike kallëzim penal për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit kundër disa ish-funksionarëve të LSDM-së dhe ish-drejtueses së kësaj prokurorie, Vilma Ruskovska. Ai sot është thirrur para prokurorit publik për të dorëzuar provat dhe për të dhënë deklaratë lidhur me njohuritë dhe të dhënat e tij. Në një deklaratë për media Jovanovski...

Bojan Jovanovski lajmëroi “Bumerang”: Ka bërë kallëzim penal kundër Zaevit, Ruskovskës dhe ish-zyrtarëve të tjerë Lexo më shumë »