TARIFA E RE: Vetëm në tarifën e lartë çmimet e energjisë elektrike do të varen nga konsumi

Përfundojnë analizat për reformën më të madhe të sistemit tarifor të energjisë elektrike në 30 vitet e fundit. Kryetari i Komisionit Rregullativ për Energji, Marko Bislimoski, në një konferencë për media tha se në tarifën e ulët do të jetë vetëm një çmim, pavarësisht se kush sa konsumon energji elektrike. Në tarifën e lartë, pra të shtrenjtë, do të jenë 3 ose 4 blloqe dhe në…

TARIFA E RE: Vetëm në tarifën e lartë çmimet e energjisë elektrike do të varen nga konsumi Lexo më shumë »