• beteja

Grekët po humbasin dalëngadalë betejën për të shpëtuar “mushkëritë e Athinës”: Me lot shikojnë shtëpitë e djegura, nuk ka mjaftueshëm zjarrfikës

Në Agia Paraskevi, një nga fshatrat njëzet kilometra në veri të Athinës, gazetarët e CNN hasën në një pamje të tmerrshme - një grua që qëndronte para një shtëpie të djegur, lotët i rrjedhin nga fytyra ndërsa zjarri "gëlltiti" gjithçka që kishte dhe po ndërtonte një qëllimi, jeta. Greqia është sërish në kthetrat e zjarreve në pyje dhe këtë vit janë më keq...

Grekët po humbasin dalëngadalë betejën për të shpëtuar “mushkëritë e Athinës”: Me lot shikojnë shtëpitë e djegura, nuk ka mjaftueshëm zjarrfikës Lexo më shumë »